Szkolenia klima

Chcesz zbudować kampanię Google Ads i poznać tajniki Google Analytics? Dołącz do nas.
bliznii

Szkolenia klima

Post autor: bliznii »

Wiem, że to o czym chcę mówić, jest dla Was niekoniecznie ciekawe, ale skoro tak, to ja Wam podpowiem, że szkolenie klimatyzacja możecie zrobić i nie martwić się jak się ją zakłada. Dla mnie to ma spore znaczenie, mam nadzieję, że sobie to jakoś ogarniemy.
karaluszkaaa

Re: Szkolenia klima

Post autor: karaluszkaaa »

No wiecie, jakoś trzeba sie rozwijać, a szkolenia są ważne. Dlatego ja sobie ogarniam coś takiego jak szkolenie pompy ciepła , bo jak wiadomo, to nam najbardziej pasuje. I dlatego ja zerkam sobie na to, co mogę, a czego nie. I niech mi to się uda, rozwój jest dla mnie ważny.
wojo

Post autor: wojo »

Moje biuro znajduje się na drugim piętrze i kiedy słońce wzejdzie, staje się naprawdę gorąco. Dlatego muszę zainwestować w klimatyzację. Słyszałem, że tutaj: https://www.climapolska.com.pl/klimatyzacja-do-biura/ mają świetnych serwisantów i szeroki wybór klimatyzacji.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

Nie będę się tutaj czepiać tego jakie warunki mają być na szkoleniu, choć oczywiście jeśli w upały jest klimatyzacja to brawo. Dużo ważniejszą kwestią szkoleń jest ich tematyka. Jak pewnie zauważyliście ale każda osoba zatrudniona czy prowadząca biznes w konsekwencji coś sprzedaje albo są to towary albo usługi. Warto więc się zastanowić czy aby takie warsztaty ze sprzedaży się wam nie przydadzą. Uważam ,że szkolić się warto na każdym etapie naszej kariery zawodowej.
ODPOWIEDZ