najpopularniejsze social media 2018

nina-74

najpopularniejsze social media 2018

Post autor: nina-74 »

Cześć! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie najpopularniejszych social media w 2018 roku. Jestem aktywna w sieci, ale ostatnio zauważyłam, że wiele moich znajomych korzysta z różnych platform społecznościowych, o których wcześniej nie słyszałam. Chciałabym dowiedzieć się więcej na temat tych mediów, aby być na bieżąco i nie być w tyle za innymi. Szukam informacji na temat najpopularniejszych platform, takich jak Facebook, Instagram, Twitter czy Snapchat, ale również chciałabym poznać nowe, mniej znane mi dotąd. Interesuje mnie, jakie są trendy w social media, jakie funkcje oferują i jakie są ich zalety i wady. Chciałabym również dowiedzieć się, jak wykorzystać te media w celach biznesowych lub promocyjnych. Jestem przekonana, że w dzisiejszych czasach obecność w sieci jest niezbędna, a ja chcę być na bieżąco i wykorzystać to w pełni. Dlatego proszę o pomoc w rozwinięciu mojej wiedzy na temat najpopularniejszych social media w 2018 roku. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki! :D