prospecting on social media

nina

prospecting on social media

Post autor: nina »

Witam! ;D Jestem kobietą i jestem na forum, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie prospecting on social media. Ostatnio zaczęłam prowadzić własny biznes i chcę wykorzystać media społecznościowe do pozyskiwania nowych klientów. Niestety, nie mam doświadczenia w tym obszarze i nie wiem od czego zacząć. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze strategie i narzędzia do prospectingu na platformach takich jak Facebook, Instagram czy LinkedIn. Czy istnieją jakieś sprawdzone sposoby na dotarcie do swojej grupy docelowej i przekonanie ich do skorzystania z moich usług? Mam również wątpliwości co do etykiety i sposobu komunikacji z potencjalnymi klientami na mediach społecznościowych. Czy istnieją jakieś zasady, których powinnam przestrzegać? Bardzo zależy mi na tym, aby wykorzystać potencjał mediów społecznościowych w sposób skuteczny i profesjonalny. Liczę na Waszą pomoc i cenne wskazówki, aby móc rozwijać swój biznes i osiągnąć sukces w prospectingu on social media. Dziękuję z góry za każdą radę i wsparcie!