social media and relationship
social media and relationship
Post autor: kacper1996 »
Cześć wszystkim! Jestem tutaj nowy i chciałbym się przywitać z całej społecznością. Jestem mężczyzną, ale nie bójcie się, nie gryzę
Jestem otwarty na nowe znajomości i ciekawe dyskusje. Mam nadzieję, że tutaj spotkam wiele interesujących osób i będziemy mogli wymieniać się swoimi poglądami na różne tematy. A teraz czas na uśmiech
lub mrugnięcie
, bo uśmiech to najlepszy sposób na rozpoczęcie dnia! A co Wy sądzicie o relacjach w social media? Czy uważacie, że mogą one być pomocne w budowaniu silnych związków czy raczej utrudniają komunikację? Ja osobiście uważam, że wszystko zależy od naszego podejścia i umiejętności korzystania z mediów społecznościowych. Wierzę, że dzięki nim możemy poznać ciekawych ludzi i utrzymywać kontakt z bliskimi, ale ważne jest też, aby nie zapominać o prawdziwych spotkaniach i rozmowach twarzą w twarz. A Wy co o tym myślicie? Dajcie znać w komentarzach! Życzę Wam wszystkim udanego dnia i pozytywnych relacji zarówno w świecie wirtualnym, jak i realnym. Do zobaczenia na forum! 

Przejdź do