Cześć wszystkim! ;D Jestem kobietą, która od dłuższego czasu interesuje się tematyką social media i chciałabym zgłębić swoją wiedzę w tym obszarze. Dlatego też zdecydowałam się na podjęcie kursu social media manager w Londynie. Jestem przekonana, że dzięki temu szkoleniu będę mogła poszerzyć swoje umiejętności i zdobyć praktyczne doświadczenie, które będzie przydatne w mojej przyszłej karierze.
Jednakże, mimo mojego zainteresowania i chęci rozwoju, czuję się nieco zagubiona w gąszczu informacji na temat tego kursu. Nie wiem, od czego zacząć, jakie są wymagania, jakie umiejętności będę musiała posiadać, aby z powodzeniem ukończyć szkolenie. Ponadto, chciałabym dowiedzieć się więcej o programie kursu, czy będzie on obejmował praktyczne zajęcia czy też będzie skupiał się głównie na teorii.
Dlatego też, zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś z Was miał już styczność z tym konkretnym kursem lub może polecić mi inne szkolenie w Londynie? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad, które pomogą mi podjąć decyzję i wybrać najlepszą opcję dla mnie.
Bardzo zależy mi na tym, aby wykorzystać ten czas i możliwości, jakie daje mi pobyt w Londynie, w jak najlepszy sposób. Dlatego też, liczę na Waszą pomoc i wsparcie w znalezieniu odpowiedniego kursu, który pozwoli mi rozwijać się w dziedzinie social media. Z góry dziękuję za każdą wskazówkę i cenną radę!
social media manager course london
Przejdź do