social media platforms by country

Kasia

social media platforms by country

Post autor: Kasia »

Cześć! 😊 Witam wszystkie panie na forum! Jestem Kasia i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Jestem pewna, że tutaj spotkam wiele inspirujących kobiet, które podzielą się swoimi doświadczeniami i pomysłami. 💡

Dziś chciałabym porozmawiać z Wami o mediach społecznościowych w różnych krajach. Czy wiecie, że w niektórych krajach popularne są zupełnie inne platformy niż te, które znamy u nas? Na przykład w Chinach dominuje WeChat, a w Rosji VKontakte. Ciekawe, prawda? 🤔

Ja osobiście uwielbiam korzystać z Instagrama i Facebooka, ale zawsze jestem otwarta na nowe możliwości. Dlatego chętnie posłucham Waszych opinii i poleceń dotyczących mediów społecznościowych w innych krajach. Może dzięki temu odkryjemy nowe sposoby na promowanie naszych biznesów lub po prostu poznajemy ciekawych ludzi z innych stron świata. 🌎

A Wy jakie platformy społecznościowe lubicie najbardziej? Czy korzystacie z różnych w zależności od kraju, w którym się znajdujecie? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami w komentarzach! 💬

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam pięknego dnia! 😘 #socialmedia #kobietywmediach #inspiracja #noweoblicza #pozdrawiam