social media thesis

Kasia

social media thesis

Post autor: Kasia »

Cześć! 😊 Witam wszystkie panie na forum! Jestem Kasia i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Jestem przekonana, że każda z nas ma wiele ciekawych pomysłów i doświadczeń do podzielenia się z innymi. 💭

Chciałabym poruszyć temat mojej pracy magisterskiej, która dotyczy wpływu mediów społecznościowych na nasze życie. 📱🌍 W dzisiejszych czasach trudno wyobrazić sobie codzienne funkcjonowanie bez Facebooka, Instagrama czy Twittera. Ale czy zastanawiałyście się kiedyś, jak bardzo te platformy wpływają na nasze relacje z innymi ludźmi? 🤔

W swojej pracy badam, w jaki sposób media społecznościowe wpływają na nasze poczucie własnej wartości, samopoczucie oraz relacje z bliskimi. 🤗 Czy rzeczywiście są one narzędziem do budowania więzi czy może przeciwnie - oddalają nas od siebie? 🤷‍♀️

Jestem przekonana, że odpowiedź na te pytania jest bardzo złożona i nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ale właśnie dlatego jestem tak zafascynowana tym tematem i chcę zgłębić go w mojej pracy. 💡

Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia związane z mediami społecznościowymi. Może uda nam się wspólnie znaleźć odpowiedź na pytanie, czy są one naszym przyjacielem czy wrogiem. 💬

Zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami! 💭 Niech nasza wspólna wiedza przyczyni się do lepszego zrozumienia wpływu mediów społecznościowych na nasze życie. 💪 Dziękuję za uwagę i życzę Wam pięknego dnia! ☀️ #socialmediathesis #badaniamedialne #kobietanawynos #wspieramywzajemnie