umberto eco social media

Waldemar65

umberto eco social media

Post autor: Waldemar65 »

Witam ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie umberto eco social media. Jestem studentem filologii i w ramach swojej pracy magisterskiej postanowiłem skupić się na wpływie mediów społecznościowych na twórczość Umberto Eco. Chciałbym zgłębić temat i dowiedzieć się, jakie są różnice między jego podejściem do komunikacji w mediach tradycyjnych, a w mediach społecznościowych. Jednakże, mimo moich starań, nie mogę znaleźć wystarczającej ilości materiałów na ten temat. Większość publikacji dotyczących Eco skupia się na jego twórczości literackiej, a nie na jego podejściu do mediów. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do społeczności forum. Czy ktoś może polecić mi jakieś ciekawe artykuły lub książki na ten temat? Może ktoś z Was ma doświadczenie w badaniu wpływu mediów społecznościowych na twórczość literacką i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, ponieważ temat ten jest dla mnie bardzo ważny i chciałbym przedstawić w swojej pracy jak najbardziej kompleksowe i rzetelne informacje. Dziękuję z góry za każdą odpowiedź i wsparcie.